Thaisoppa med kyckling och glasnudlar från Arla



Thaisoppa med kyckling och glasnudlar från Arla

Thai-inspirerad kycklingsoppa med lite sting och gott nöthack. Toppa med chili om du önskar mer hetta. Lite lagom ansträngande att laga en söndag.

4 portioner

1 liter Kelda® Thaisoppa
Thaisoppa 4%
1 grillad kyckling
100 g glasnudlar
1 dl hackade cashewnötter
1 dl hackad färsk koriander
ev ½ msk hackad röd chili

Gör så här
Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Värm soppan under omrörning. Blanda ner kyckling och nudlar. Toppa med cashewnötter och koriander och servera genast. Strö ev över hackad chili för mer hetta.

Näringsvärden, per port
Energi: 455 kcal
Protein: 24 g
Kolhydrater: 41 g
Fett: 21 g

Kommentarer